A Kuratórium elnöke: dr. Valastyán Pál
A Kuratórium tagjai: Czakó Borbála Xénia, Hegedűs Éva, Maráz Ágnes, dr. Takács Ildikó Katalin,
Az Alapítvány Felügyelő Bizottságának tagjai:
Szabó Zsolt, a Felügyelő Bizottság Elnöke
Prosits Attila
Lőrincze Péter

Életének 79. évében elhunyt Dr. Takács Ildikó, a hazai és nemzetközi reklámszakma emblematikus alakja, a Demján Sándor Alapítvány kuratóriumi tagja.

Ildikó egyike volt azon kevés kommunikációs szakembereknek, aki élete végéig aktívan dolgozott. Szakmai munkássága az elmúlt több, mint 40 évben szorosan összeforrt Demján Sándor vállalati, valamint személyes arculatának kialakításával. Neki köszönhetjük az első nyugati típusú reklámokat, valamint a klasszikus pr-tevékenység itthoni bevezetését. Elsők között alapított nemzetközi reklámügynökséget Magyarországon.

A Gránit Pólus elnöki kommunikációs tanácsadójaként (1995-97), majd 1998-tól a TriGranit kommunikációs igazgatójaként hatalmas szerepe volt a Demján-projektek, így az első magyar pláza, az 1996-ban épült Pólus Center, a Westend City Center, illetve a Nemzeti Színház és a Művészetek Palotája kommunikációjában. 2006 – 2018 között – Demján Sándor haláláig – személyes kommunikációs és társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos ügyeinek tanácsadója volt. Nevéhez fűződik Demján Sándorral közösen a Prima Primissima Díj brandjének és rendszerének kialakítása, valamint megvalósítása. 2003 – 2012 között a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumi tagja volt.

Dr. Takács Ildikó a Magyar Köztársaság Lovagkeresztje, a Magyar Reklámért Emlékérem és a Reklám Világszövetség életműdíjának kitüntetettje.