Demján Sándor szerint az emberek azt várják az államtól, hogy segítsen, de már nincs miből, elfogyott a pénz, ezt pedig most a gazdaságból és a szociális juttatások lefaragásából kell előteremteni.


Demján Sándor szerint az emberek azt várják az államtól, hogy segítsen, de már nincs miből, elfogyott a pénz, ezt pedig most a gazdaságból és a szociális juttatások lefaragásából kell előteremteni. Mindezt Encsen mondta Híradónknak a nagyvállalkozó, a Reformszövetség alapító tagja szerint a forintot most nem vissza erősíteni, hanem stabilizálni kell, méghozzá 290-es szinten. 

Azt mondta, hogy a válság hatásait csak tompítani lehet. Arra a kérdésre, hogy szerepet vállalna-e a szakértői kormányban, határozott nem volt a válasz. 

Demján Sándor: Én soha, soha nem vállalnék szerepet a kormányban. Van, aki jó hátúszó és van aki ettől nagyon rossz mellúszó, tehát én a gazdasági élethez értek és én alkalmatlan politikus vagyok, tehát a politikusoknak van egy olyan sajátossága, hogy nem szabad mindig, hogy őszinték legyenek. Én meg szeretek őszinte lenni.

Kulcsszavak: Demján Sándor
Címkék: Demján Sándor interjú
Kategóriák: NEWS